От 11 февруари започва ремонт на още два участъка от Северната дъга

...
От 11 февруари започва ремонт на още два участъка от Северната дъга
Коментари Харесай

АПИ затваря два участъка от Северната дъга на София за ремонт

От 11 февруари започва ремонт на още два участъка от Северната дъга на Софийския околовръстен път с обща дължина 6,4 км, заяви Агенция " Пътна инфраструктура ". Строителните действия ще наложат прилагане на обходни разновидности, тъй като секторите ще бъдат напълно затворени. " Тапите " ще са доникъде на май, когато се чака да завърши този стадий на " санирането ". 

Поетапното възобновяване на Северната дъга стартира миналата година, като обхвана три прави с дължина 5,9 км плюс прилежащите уреди.  

В четвъртък ремонтът ще стартира с фрезоване на остарялата асфалтова настилка в 3,6-километрова права сред кръстовищата за Световрачене и Войнеговци и за Локорско. От 19 февруари ще започват и строителните действия в участъка от кръстовището за Чепинци до връзката за бент. Чепинци. .

Трафикът ще бъде пренасочен през Чепинци, Негован и Световрачене. При утежняване на метеорологичните условия е допустимо в затворените сектори да се възвърне краткотрайно придвижването, с цел да се предотвратят усложненията при напредването по обходните направления, разясняват от АПИ.

Ремонтът включва увеличаване на пътната структура с мрежи, където е належащо, замяна на асфалтовата настилка, възобновяване на банкетите и уширенията, възстановяване на отводняването, освежаване на маркировката и слагане на нови знаци.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР